

Malzemeler:
1 adet kakaolu pasta keki(tek parçası kullanılacak)
1pk.dr.oetker vanilya sosu
3 adet büyük şeftali
2 bardak süt
3 çorba kaş.toz şeker
Yapılışı:
Pasta tabanı servis tabagına yerleştirilir.Diğer tarafta vanilyalı sos 2 bar.süt ile pişirilir.Soğuyunca kekin üzerine yayılır.şeftaliler elma dilimi doğranıp 3 kaşık şekerle tavada karamelize edilir.soğuyunca kremanın üzerine dizilir tavada kalan suyuda üzeri
ne dökülüp soğuyunca afiyetle yenirrrrrr:)))))))
Şeftali ile yapılan herşeyi çok severim. Ellerinize,emeğinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.
YanıtlaSilSaygılar.
Teşekkürler Fuat Bey.Yaz için ideal bir pasta.
YanıtlaSilçok nefis görünüyor.ellerinize sağlık
YanıtlaSilÇok teşekkürler Berna hanımcım:)
YanıtlaSilbugün denedim,limonatayla çok nefisti..ellerine saglık.
YanıtlaSilNesrincim beğenmene çok sevindim:)Çok teşekkürler:)Sevgiler...
YanıtlaSiloldukça pratik ve güzel ellerine sağlık
YanıtlaSilhayırlı ramazanlar
Teşekkürler Handecim:)Sizlerede hayırlı ramazanlar...sevgiler
YanıtlaSil