Hayatımın Anlamı Simirnamm

Hayatımın Anlamı Simirnamm
Aşkımmmm

21 Mayıs 2010 Cuma

Malzemeler:
500 gr soyulmuş İç Bakla ( 1 kg alıp kabuklarından ayıklanınca yaklaşık 500 gr kalıyor.
1 ortaboy Soğan
+2-3 adet taze soğan
Yarım demet Dereotu
1 kahve fincanı Zeytinyağı
2 tatlı kaşığı Tozşeker
1 çorba kaşığı
Un,
Tuz
Soğanları yemeklik doğrayıp yıkanmış baklaları üzerine yerleştirin.Tuz, şeker ve sıvıyağı ekleyin. Unu az suyla karıştırıp baklaların üzerine gezdirin ve üzerine çıkacak kadar sıcak su ekleyip kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin. Tencereyi ocaktan aldıktan sonra dereotunu kıyıp baklalara ekleyin ve kapağını kapatın. Ilık veya soğuk servis yapabilirsiniz.Afiyet Olsunnnnn:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder